Home TOP NEWS Απίστευτο να συμβαίνει, η μάλλον να μην συμβαίνει, για 3 χρόνια –...

Απίστευτο να συμβαίνει, η μάλλον να μην συμβαίνει, για 3 χρόνια – Πρέπει να αλλάξει!


Γνωρίζατε ότι την τελευταία τριετία η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε στις τάξεις της ποδοσφαιριστή ο οποίος να σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων. Ακόμα και την περίοδο 2020/21, όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, κανείς δεν κατάφερε να φτάσει έστω τα 10 γκολ.

Ο τελευταίο που το κατάφερε ήταν ο Ντάρμπισαϊρ τη σεζόν 2019/20, όταν είχαμε τερματήσει στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω της πανδημίας. Είχε πετύχει τότε 13.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία πέντε χρόνια μόνο ο Ματ σκόραρε στο πρωτάθλημα πάνω από δέκα γκολ.

Είναι απίστευτο όμως αληθινό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, μία φύση επιθετική ομάδα, δεν μπόρεσε να αναδείξει ή να φέρει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια κάποιον σκόρερ ο οποίος να κάνει τη διαφορά. Και είναι κι αυτός ένας από τους παράγοντες που τα πράγματα δεν μας πήγαν καλά τις τελευταίες δύο σεζόν.

Κι αυτό σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει τώρα. Άμεσα! Ο προγραμματισμός αυτού του καλοκαιριού θα πρέπει να περιλαμβάνει και τον ποδοσφαιριστή εκείνο που θα έρθει για να μας δώσει την ώθηση με τα πολλά γκολ του.

Τον δεινό εκείνο σκόρερ τον οποίο θα πλαισιώσουν οι Καρίμ και Ανδρόνικος στην επίθεση και μαζί θα συνθέσουν ένα επιθετικό τρίο που θα δίνει λύσεις στον προπονητή.