Home TOP NEWS Αργυρίδης: “Σαν σωματείο θέλουμε να εξαντλήσουμε το κάθε περιθώριο που υπάρχει για...

Αργυρίδης: “Σαν σωματείο θέλουμε να εξαντλήσουμε το κάθε περιθώριο που υπάρχει για να βρούμε συμφωνία”

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της ομάδας μας, Μάριος Αργυρίδης μίλησε το πρωί της Πέμπτης (15/6) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επανεκλογή του και την εκλογή ολόκληρου του συνδυασμού του: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Εκλέγηκε ο συνδυασμός και ξεκινούμε δουλειά από την πρώτη μέρα. Ενημερώσαμε πλήρως για τις εξελίξεις, τόσο για το σωματείο όσο και για το θέμα με την εταιρεία. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να εξεύρουμε λύση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ούτως ώστε να καταφέρουμε να έρθουμε σε μια συμφωνία.

Ήρθαμε σε προφορική συμφωνία στις 28 του Μάη με ένα μνημόνιο συναντίληψης το οποίο θα μετατρέπαμε σε οριστική συμφωνία. Αντιλαμβάνεστε ότι το συμβόλαιο είναι πιο αναλυτικό με περισσότερες λεπτομέρειες. Στην εξέλιξη έμειναν δυο θέματα καθοριστικά στα οποία δεν είχαμε κατάληξη. Άρα έμειναν σε εκκρεμότητα. Το θέμα ήταν η έγκριση του επόμενου μετόχου που θα είχε το 51%. Έπρεπε το σωματείο να έχει αυτό το λόγο. Ο κ. Παπασταύρου δεν διαφώνησε. Δεν βρήκαμε τον τρόπο πως έπρεπε να το συμπεριλάβουμε μέσα στην συμφωνία. Ήταν και το θέμα των εγγυήσεων. Ήθελε να το διαφοροποιήσει κάπως ο κ. Παπασταύρου. Υπήρχε κατανόηση όμως δεν καταλήξαμε και έτσι δεν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε συμφωνία στη Γενική Συνέλευση. Εμείς σαν σωματείο θέλουμε να εξαντλήσουμε το κάθε περιθώριο που υπάρχει για να βρούμε συμφωνία».

Για τη διαφορά στο θέμα μεταπώλησης της εταιρείας: «Η διαφορά είναι ότι έπρεπε να συγκεκρινοποιήσουμε τους λόγους που θα είχε αυτό το δικαίωμα το σωματείο. Υπάρχουν κάποια κριτήρια τα οποία έπρεπε να γίνουν πιο ανοιχτά».

Αν θα συνεχιστούν οι επαφές με τον Παπασταύρου: «Σίγουρα θα γίνουν κάποιες επαφές άμεσα. Το ΔΣ πρέπει αν καταρτιστεί σε σώμα για να μπορεί να λειτουργήσει. Η προσπάθεια θα γίνει. Πρέπει να κάνουμε όλες τις προσπάθειες για να καταλήξουμε».

Για το χρέος του σωματείου: «Είναι στα 8μισι εκατομμύρια μέχρι τις 31/5. Είναι συμπεριλαμβανόμενες όλες οι οφειλές σε αυτό το ποσό».