Home TOP NEWS Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές…

Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές…


Περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθεί η ομάδα μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι. Είχαμε γράψει πριν μερικές μέρες, πως έχει γίνει ήδη μία καλή προεργασία και με την έλευση του Γιάνσον θα μπούμε επίσημα σε διαδικασία προγραμματισμού.

Εφτά, τουλάχιστον, θα είναι οι προσθήκες που θα γινουν αυτό το καλοκαίρι. Και ήδη κάποιοι στόχοι έχουν εντοπιστεί. Το στοίχημα όμως δεν έχει να κάνει μόνο με την επιτυχία στις μεταγραφές. Έχει να κάνει και με την απόδοση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που είναι ήδη στο ρόστερ.

Σίγουρα θα αποκτηθούν παίκτες για την άμυνα, όμως δεν έρχονται για να επωμισθούν όλο το βάρος. Θα πρέπει οι υφιστάμενοι να δώσουν πολύ περισσότερα από αυτά που παρουσίασαν στη χρονιά που τελείωσε.

Στο κέντρο θα αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής. Ο Μπασιρού μένει, ο Κούσουλος θα είναι εκεί. Είναι παίκτες κλειδιά στη φετινή μας προσπάθεια όποιος κι αν έρθει να τους πλαισιώσει.

Είναι επίσης κρίσιμο να δούμε κι έναν Μπέζους έτσι όπως τελείωσε τη χρονιά. Ο Λοΐζου δεν μπήκε καλά πέρσι και τώρα πρέπει να έχει από την αρχή πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολύ καλύτερο θα πρέπει να περιμένουμε τον Ζαχαρίου.

Ο Κακουλλής έκανε καλή χρονιά όμως είναι μικρός ακόμη, δουλεύει και πρέπει να βελτιώσει κάποια σημεία τα οποία χρήζουν βελτίωσης. Ο Καρίμ θα πρέπει επίσης να είναι σταθερός σε απόδοση.

ΑΚόμη κι αυτοί που είχαν φέτος δεύτερο ρόλο στο ρόστερ πρέπει να βελτιωθούν. Είδαμε το Σωφρόνη να κάνει καλή δουλειά από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα, τώρα όμως είναι γι’ αυτόν η μεγάλη πρόκληση. Να καταφέρει να μπει στη νέα χρονιά με όλους του τους ποδοσφαιριστές γεμάτους αυτοπεποίθηση, προετοιμασμένους σε όλους τους τομείς για μία μεγάλη χρονιά.

Και οι μεταγραφές καλώς να ορίσουν για να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο. Χωρίς όμως την καλή απόδοση αυτών που είναι ήδη στην ομάδα δεν θα μπορέσουν κι αυτοί να δείξουν.