Home TOP NEWS Δεν μας παίρνει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος

Δεν μας παίρνει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος

Με την έναρξη της προετοιμασίας σήμερα (26/6) η ομάδα μας ουσιαστικά εισέρχεται στη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία αναμένεται να είναι ακόμη πιο δύσκολη και πιο απαιτητική τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ευρώπη.


Η εξέλιξη του Σαββάτου με την συμφωνία ανάμεσα σε Σωματείο και Παπασταύρου έφερε ξανά χαμόγελα και αισιοδοξία στον Πράσινο ΛΑΟ, ωστόσο αυτό που περιμένει απ’ εδώ και πέρα κι από την στιγμή που έκλεισε αυτό το “καυτό” κεφάλαιο είναι να ακούσει και τις πρώτες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Ήδη έχουν παρέλθει 25 ολόκληρες μέρες, σήμερα βρισκόμαστε στην 26η από την ημέρα που ξεκίνησε η μεταγραφική περιόδο του καλοκαιριού και το μόνο που είδαμε κι ακούσαμε ήταν για τα ονόματα του Μπέργκστορμ, Μπράιαν Νταμπό, Γουίλι Σεμέδο και του Μαμούντο Μόρο.

Σε ένα μήνα και μία μέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δώσει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό και αναμένουμε ότι τα επόμενα 24ώρα και πριν η ομάδα μας μπει στο αεροπλάνο για να αναχωρήσει για Πολωνία για το βασικο στάδιο της προετοιμασία της θα αρχίσει και ο χορός των ονομάτων.

Δεν μας παίρνει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, ήδη χάθηκε αρκετός και άπαντες θα πρέπει να κινηθούν αστραπίαια, έτσι ώστε να μπορέσουν να κλείσουν τα κενά στο ρόστερ και ο Σωφρόνης Αυγουστή να μπορέσει με γεμάτο ρόστερ στην Πολωνία και να προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, Σούπερ Καπ και Ευρώπη.