Home TOP NEWS Δουλειά με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και το κυριότερο… χωρίς βιασύνη

Δουλειά με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και το κυριότερο… χωρίς βιασύνη


Για την ώρα οι ειδήσεις που προκύπτουν στο κομμάτι του προγραμματισμού, αφορούν σε αποχωρήσεις. Γιούστε, Τατζούρι Σράντι, Μπεσέντιν και (πριν από λίγο) Μιξ, αποτελούν επίσημα παρελθόν.

Η συμφωνία που προέκυψε μεταξύ Σωματείου και Εταιρείας έφερε ηρεμία, όχι μόνο στις τάξεις του κόσμου, αλλά και εντός της ομάδας αφού πλεόν όλοι γνωρίζουν πως θα αρχίσει να γίνεται απρόσκοπτα η δουλειά σε όλα τα ζητήματα.

Βέβαια αυτό που έχει σήμερα προτεραιτότητα είναι το θέμα των προσθαφαιρέσεων, το οποίο μάλλον κατά το ήμισι έχει ξεκαθαρίσει. Έχουν αποχωρήσει πέντε, οι υπόλοιποι συνεχίζουν (πλην του Μπάρκερ) εκτός απροόπτου και πλέον πάνω στο υφιστάμενο ρόστερ θα αρχίζουν να γίνονται προσθήκες.

Ο Γιέσπερ Γιάνσον θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για τους ποδοσφαιριστές που θα προτείνει και αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως δεν πρόκειται να θέσει ο ίδιος στον εαυτό του χρονικά περιθώρια. Μπορεί να μπαίνουμε νωρίς φέτος στα επίσημα παιχνίδια όμως αυτό δεν επηρεάζει.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως αθλητικός διευθυντής, προπονητής και υπεύθυνος σκάουτινγκ ξέρουν ήδη πως θα κινηθούν, σε ποιες θέσεις η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ενώ έχουν εντοπιστεί και μεταγραφικοί στόχοι.

Η διοίκηση είναι δίπλα τους για να τους προσφέρει ότι χρειάζονται και όλοι δουλεύουν με αυτοπεποίθηση για να υλοποίησουν το σχεδιασμό τους. Στόχος είναι μία εντελώς διαφοροποιημένη, προς το καλύτερο εννοείται, ΟΜΟΝΟΙΑ στην σεζόν που έρχεται.