Home TOP NEWS Δύο Πολωνικές και μία από Ισραήλ!

Δύο Πολωνικές και μία από Ισραήλ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τα τρία φιλικά που θα δώσει κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κιέλτσε της Πολωνίας και πιο συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο «Μπινκόφσκι».


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή στις 7, 10 και 15 Ιουλίου θα δώσει τα τρία φιλικά παιχνίδια. Η αρχή θα γίνει κόντρα στην Γκόρνιγκ Λέτσνα, το επόμενο θα είναι με την Χάποελ Μπερ Σέβα και το τρίτο και τελευταίο φιλικό πριν αναχωρήσει για την Κύπρο θα είναι με αντίπαλο την Ραντόμιακ. Δύο Πολωνικές και μία ομάδα από το Ισραήλ θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές μας στο πλαίσιο της προετοιμασία τους.

Η Γκόρνιγκ Λέτσνα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας της Πολωνίας και την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 12η θέση με 40 βαθμούς, ενώ η Ραντόμιακ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και την σεζόν που παρήλθε τερμάτισε στην 7η θέση μαζεύοντας 48 βαθμούς.

Σίγουρα το πιο δυνατό φιλικό από τα τρία που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Πολωνία θα είναι αυτό κόντρα στην ομάδα του Ισραήλ. Η Χάποελ Μπερ Σέβα την σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος της, επτά πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μακάμπι Χάιφα και σίγουρα θα είναι ένα από τα δυνατά τεστ.

Φυσικά τα πιο πάνω παιχνίδια που προαναφέραμε θα χρησιμοποιηθούν από τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του περισσότερο για ξεμούδιασμα από τις “σκληρές” προπόνησεις, ενώ με την επιστροφή στην Κύπρο αναμένεται να γίνει η πρόβα τζενεράλε για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς με την Καμπάλα.