Home TOP NEWS Έκανε κίνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ για Κίτσο – Η μπάλα στο γήπεδο του...

Έκανε κίνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ για Κίτσο – Η μπάλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Match.cy αναφέρει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό Πειραιώς για να διατηρήσει τον Φώτη Κίτσο στο ρόστερ της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εν λόγω ιστοσελίδας η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημέρωσε σχετικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που διατηρεί τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή.


Σημειώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα μας την προηγούμενη Δευτέρα, καθώς ο δανεισμός του από την ομάδα των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου. Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κίτσος ευχαρίστησε την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφήνοντας έναν υπαινιγμό για το μέλλον, γράφοντας συγκεκριμένα τη φράση “εις το επανιδείν”. Προηγουμένως, ο νεαρός αμυντικός είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αυτήν τη στιγμή, η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τη σημείωση ότι ο Κίτσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει τον παίκτη στο «Ηλίας Πούλλος», καθώς έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε αρκετές θέσεις.