Home TOP NEWS Φέρνει διαφορετικό αέρα η είδηση της μεταγραφής

Φέρνει διαφορετικό αέρα η είδηση της μεταγραφής


Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα από την ομάδα, ωστόσο από τη στιγμή που ο ίδιος το έχει αποκαλύψει, θα πρέπει να το θεωρήσουμε δεδομένο. Ο Νόβιτσα Εράκοβιτς θα αποτελέσει μία από τις μεταγραφικές προσθήκες αυτού του καλοκαιριού.

Η είδηση μας ήρθε από το Μαυροβούνιο και όπως ήταν λογικό, από τη στιγμή που αφορά ποδοσφαιριστή τον οποίο ελάχιστοι γνώριζαν, άρχισε και η πρώτη μελέτη για όσα πρόλαβε να κάνει μέχρι τώρα.

Και κρίνοντας από το πως ο κόσμος υποδέχθηκε τη μεταγραφή, φάνηκε η ικανοποίηση του. Οι ΟΜΟΝΟΙΑτες εμφανίστηκαν θετικοί, κυρίως γιατί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μέλλον, τον οποίο η ομάδα προγραμματισμού εντόπισε σε μία εξαιρετική ηλικία.

Διότι μπορεί να μην προέρχεται από πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, έχει ωστόσο παραστάσεις από Ευρωπαϊκά παιχνίδια και κυρίως είναι μέλος μία Εθνικής ομάδας ίσως και καλύτερης από τη δική μας.

Η μεταγραφή του Εράκοβιτς είναι η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν και το γεγονός ότι βάζει μπρος η ομάδα για την ενίσχυση, φέρνει και διαφορετικό αέρα στις τάξεις των οπαδών.  Τουλάχιστον εφτά κινήσεις θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και μόλις έχουμε αρχίσει.