Home TOP NEWS Η αγωνία και το άγχος καλά κρατεί!

Η αγωνία και το άγχος καλά κρατεί!

Ούτε χθες βγήκε άσπρος καπνός, όσον αφορά το κομμάτι των Διοικητικών στην ΟΜΟΝΟΙΑ και όσο περνάνε οι μέρες η αγωνία, αλλά και το άγχος καλά κράτει στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας, αλλά και σε εμάς που παρακολοθούμε από κοντά τις εξελίξεις.


Οι δύο πλευρές είναι συνεχώς σε επαφές τα τελευταία 24ώρα για να μπορέσουν να βρουν την χρύση τομή, με την αισιοδοξία ότι στο τέλος της ημέρας, ότι όλο αυτό θα φτάσει στο τέλος του και μάλιστα θα έχει θετική κατάληξη για να μπορέσει το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κοιτάξει και την επόμενη μέρα.

Πάντως οι δύο πλευρές, όπως είπαμε και σε άλλα ρεπορτάζ προτιμούν να κρατούν “σιγή ιχθύος”, να μην βγάζουν κάτι προς τα έξω και όταν είναι σε θέση ή όταν με το καλό δώσουν τα χέρια τότε θα προβούν και στις ανάλογες ανακοινώσεις για να ενημερώσουν τον Πράσινο ΛΑΟ για το κεφάλαιο Διοικητικών.

Είναι γεγονός ότι, οι τελευταίες μέρες περνάνε δύσκολα και βασανιστηκά, ωστόσο, τόσο εμείς που ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσο και ο κόσμος που δικαιολογημένα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα θα πρέπει να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή μέχρι αυτό το “καυτό” σήριαλ του καλοκαιριού να ρίξει επιτέλους αυλαία.