Home TOP NEWS Η πενιχρή προσφορά του Μιξ και η δεδομένη πρόθεση ενίσχυσης στα χαφ

Η πενιχρή προσφορά του Μιξ και η δεδομένη πρόθεση ενίσχυσης στα χαφ


Η απόφαση μη ανανέωσης του συμβολαίου του Μιξ Ντισκερουντ, φανερώνει τη πρόθεση για την απόκτηση ενός μέσου για τη θέση στο Νο. 8.

Είναι αλήθεια πως ο Αμερικανός όταν αποκτήθηκε, ήρθε στην ομάδα με τις προσδοκίες στο πρόσωπο του να είναι μεγάλες. Δεν μπόρεσε ωστόσο να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν.

Η συμβολή του στην πρόκριση επί της Πάφου, στον ημιτελικό του κυπέλλου, σκοράροντας το γκολ της ισοφάρισης, είναι μάλλον ότι καλύτερο θα έχουμε να θυμόμαστε από την παρουσία του εδώ.

85 παιχνίδια, τρία γκολ, μηδέν ασίστ. Για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε για να κάνει τη διαφορά, η προσφορά του ήταν ομολογουμένως πενιχρή.

Και πλέον η ομάδα προγραμματισμού είναι στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα κάνει στο γήπεδο τη διαφορά. Αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Μορέτο Κασάμα θα δείξει κάτι πολύ καλύτερο φέτος, εντούτοις είναι δεδομένο πως η ομάδα θα προχωρήσει στην ενίσχυση στο κέντρο.

Θα είναι ένας και μοναδικός αυτός που θα έρθει για τη συγκεκριμένη θέση και θα πρέπει αυτή τη φορά η επιλογή να δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Χρίστος Ανδρονίκου