Home TOP NEWS Η συμφωνία και η… σημασία της!

Η συμφωνία και η… σημασία της!

Το σήριαλ του φετινού καλοκαιριού, όσον αφορά φυσικά τα Διοικητικό και το ιδιοκτησιακό κομμάτι φαίνεται ότι σιγά – σιγά φτάνει στο τέλος του.


Η αγωνία και το άγχος στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα οποία κράτησαν ομολογουμένως αρκετό καιρό ήταν τεράστια και τώρα άπαντες περιμένουν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, να εγκριθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και να μπουν πλέον όλα στην ομάδα σε μια σωστή και σταθερή βάση.

Η διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ του Σωματείου – Εταιρείας, αναμένουμε ότι θα εξαλέιψει την αβεβαιότητα που επικρατούσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και να επιτρέψει στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να δουλέψουν με τα απαραίτητα “όπλα”, έτσι ώστε να ενδυναμώσουν την ομάδα και να την επαναφέρουν στην κορυφή του ποδοσφαίρου.

Από την στιγμή που οι δύο πλεύρες θα δώσουν τα χέρια, αναμένουμε από τον Σταύρο Παπασταύρου και τους συνεργάτες του να αρχίσουν να “χτίζουν” πάνω σε αυτή και να κάνουν το όραμα του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ πραγματικότητα, βλέποντας μια ομάδα στα πρότυπα άλλων Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στόχος μέσα από αυτή την συμφωνία είναι να κερδίσουν τόσο η πλευρά του Σωματείου, όσο και η πλευρά της Εταίρειας και προ παντώς να βγει κερδισμένη φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ.