Home TOP NEWS Η βασική διαφωνία που έφερε τελικώς τη ρήξη και η σημασία της...

Η βασική διαφωνία που έφερε τελικώς τη ρήξη και η σημασία της αυριανής Συνέλευσης


Η μοναδική λέξη που μπορεί να ανταποκριθεί στο συναίσθημα του ΟΜΟΝΟΙΑτη, τη στιγμή που ενημερώνετο σήμερα για την εξέλιξη, είναι… σοκ!

Κανένας δεν ανέμενε, μία μέρα πριν την Συνέλευση του Σωματείου, να προκύψει τέτοια εξέλιξη η οποία φέρνει φυσιολογικά κλυδωνισμούς στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η πληροφόρηση που λαμβάνουμε, σε ότι αφορά στον κύριο λόγο που έφερε την οριστική διαφωνία στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, είναι η άρνηση της πλευράς Σταύρου Παπασταύρου να αποδεχθεί το δικαίωμα βέτο του Σωματείου, σε πιθανό ενδιαφερόμενο για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας.

Ουσιαστικά δεν έγινε αποδεκτός ο όρος, το Σωματείο να έχει λόγο στο που/σε ποιον, θα πωληθούν οι μετοχές της εταιρείας από τον Σταύρο Παπασταύρου εάν επιθυμεί να αποχωρήσει.

Αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή Συνέλευση του Σωματείου στην οποία θα γίνει επεξήγηση των όσων έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες, μέχρι να φτάσουμε στο οριστικό ναυάγιο.

Και είναι σημαντική η μαζική παρουσία των μελών του Σωματείου αύριο, τα οποία επίσης αναμένεται να δείξουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.