Home TOP NEWS Και τώρα η ώρα για Μπασιρού

Και τώρα η ώρα για Μπασιρού

Μετά τον Τατζιούρι Σράντι την πόρτα εξόδου είδε χθες και ο Έκτορ Γιούστε του οποίο το συμβόλαιο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώθηκε στις 31/5, ωστόσο οι ανθρώποι της ομάδας μας δεν θέλησαν να του το ανανεώσουν, παρόλο που με τον Σωφρόνη Αυγουστή ήταν βασικός αναντικατάστατος και αποτέλεσε το σταθερό δίδυμο με τον Παναγιώτου στο κέντρο της άμυνας.


Η λογική πίσω από την μη ανανέωση του Έκτορ Γιούστε ίσως να έχει να κάνει με την ηλικία του ποδοσφαιριστή, αφού στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσουν σε κάποιο βαθμό να χαμηλώσουν και τον μέσο όρο της ηλικίας της ομάδας μας, γι’ αυτό θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιούστε.

Φυσικά για την ώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σκέφτονται τις μεταγραφικές κινήσεις αφού πρώτα θα θελήσουν να τελειώσουν με τα ανοικτά κεφάλαια, όπως φυσικά είναι αυτό του Φουάντ Μπασιρού. Το συμβόλαιο του Αφρικανού μεσοαμυντικού ολοκληρώθηκε χθες (31/5), ωστόσο είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε την σεζόν που πέρασε και σίγουρα θα γίνει προσπάθεια για να διατηρηθεί στο ρόστερ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο προγραμματισμός λοιπόν έχει ξεκινήσει για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά, ήδη είχαμε τις δύο πρώτες αποχωρήσεις από το ρόστερ και όταν ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από το “Ηλίας Πούλλος”, τότε θα αρχίσει και ο χορός των μεταγραφικών κινήσεων.

Στόχος σε αυτή την μεταγραφική περίοδο είναι ότι όσες και όποιες και να είναι οι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν στον σωστό χρόνο, έτσι ώστε όλοι ποδοσφαιριστές να αρχίσουν μαζί την προετοιμασία, να δεθεί η ομάδα σαν σύνολο για να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.