Home TOP NEWS Και τώρα προγραμματισμός…

Και τώρα προγραμματισμός…

Το προηγούμενο διάστημα και με τις εξελίξεις που προέκυψαν στα Διοικητικά της ομάδας μας “παγοποιήθηκε” το κεφάλαιο προγραμματισμός  στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Οι τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν στο κομμάτι αυτό, ήταν η ανανέωση του Φουάντ Μπασιρού, αλλά και η πρόσληψη του Γέσπερ Γιάνσον στην θέση του Αθλητικού Διευθυντή.

Φυσικά η τριανδρία Γέσπερ Γιάνσον, Σωφρόνης Αυγουστή και Σίμος Ταραπουλούζης παρακολουθούσαν όπως και εμείς, αλλά και χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μπορεί να παρακολουθούσαν τις εξέλιξεις στο “καυτό” θέμα των ημερών, ωστόσο την ίδια ώρα δούλευαν στο δικό τους κομμάτι.

Πλέον και με την τελευταία εξέλιξη, η οποία είναι αυτή ότι, οδεύουμε στην Γ.Σ και την συμφωνία αναμένουμε ο προγραμματισμός να μπει σε πιο βάθια νερά και να αρχίσει να “χτίζεται” η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όλο αυτόν τον καιρό χάθηκε πολύτιμος χρόνος και δεν παίρνει να χαθεί άλλος. Η ομάδα αύριο αρχίζει προετοιμασία και θα πρέπει μέχρι την αναχώρηση της στο εξωτερικό για το τελικό μοντάρισμα της να είναι καλά στελεχωμένη και όλοι να δουλέψουν για το πρώτο επίσημο ματς το οποίο θα είναι αυτό κόντρα στην Καμπάλα στις 27 Ιουλίου,