Home TOP NEWS Και τώρα; Τι γίνεται τώρα;

Και τώρα; Τι γίνεται τώρα;

 

Αυτή είναι η βασική ερώτηση που πλανάται στο μυαλό του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ μετά την παραίτηση βόμβα του Σταύρου Παπασταύρου.


Την ίδια στιγμή πολλά είναι τα σχόλια και οι θεωρίες που αναφέρουν οτι ο Σταύρος Παπασταύρου αυτή τη στιγμή κάνει την μεγαλύτερη απειλή/κόλπο γκρόσο στην ποδοσφαιρική ιστορία.

Η θεωρία λέει οτι βάζει τον κόσμο στην εξίσωση για να πετύχει την άρση του βέτο του Σωματείου στο σημείο της συμφωνίας που αφορά πιθανή μεταπώληση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δεν ξέρουμε εάν αυτό ισχύει. Επίσης δεν ξέρουμε, είτε ισχύει, είτε δεν ισχύει, αν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη από εδώ και πέρα στο θέμα Εταιρεία-Σωματείο.

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι οτι η ανησυχία που υπάρχει σε όλο το πράσινο οικοδόμημα είναι τεράστια.

Η επόμενη ημέρα, οι επόμενοι μήνες, οι επόμενες σεζόν είναι στο κενό.

Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα βέβαια και από τις δύο πλευρές:

  1. Δέχεται δηλαδή ο κ. Παπασταύρου για 5 χρόνια να βάζει 5 εκατομμύρια τουλάχιστον και όπως προνοεί η συμφωνία και να μην έχει κανέναν έλεγχο; Δηλαδή ποιος επιχειρηματίας βάζει 25 εκατομμύρια χωρίς να έχει λόγο του τι θα γίνουν τα χρήματα του;
  2. Δέχεται το Σωματείο την κατηγορία Παπασταύρου ότι συζητούσε με άλλον επενδυτή κρυφά από τον κ. Παπασταύρου;
  3.  Δέχονται και οι δύο πλευρές οτι μια συμφωνία που την θέλουν και οι δύο μπορεί να χαλάσει γιατί δεν συμφωνούν που μπορεί να πουλήσει το ένα μέρος, μετά την επίτευξη συμφωνίας; Αυτό το βρίσκουν λογικό; Στα δικά μας μυαλά είναι παράλογο και για τις δύο πλευρές.

Αν και ο κ. Παπασταύρου ήταν κατηγορηματικός στις απαντήσεις του και χρησιμοποίησε όρους όπως «τελεσίδικη απόφαση» η λογική δεν μας αφήνει να πιστεύουμε πως αυτό είναι το τέλος. Και αν είναι δεν μπορεί να είναι λόγω «πικκαρίσματος».

Κάνουμε μια τελευταία επίκληση στη λογική και των δύο πλευρών…

Σοβαρευτείτε όλοι σας!