Home TOP NEWS Κάποιοι θα αποζημιωθούν και θα φύγουν, για να αντικατασταθούν

Κάποιοι θα αποζημιωθούν και θα φύγουν, για να αντικατασταθούν


Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι αποχωρήσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών που ήταν στο ρόστερ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Μπεσέντιν και Κίτσος ολοκλήρωσαν τους δανεισμούς τους και έφυγαν, εξέπνευσε το συμβόλαιο του Γιούστε και δεν ανανεώθηκε ενώ ο Τατζούρι Σράντι δεν ήταν στα πλάνα για την επόμενη χρονιά και αποχαιρέτησε.

Το συμβόλαιο του Μπασιρού έληξε και θα αναμένουμε σύντομα τα νεότερα για την περίπτωση του. Η πληροφόρηση αναφέρει πως οι πιθανότητες είναι να παραμείνει στο ρόστερ.

Μαζί με τον Μπασιρού είναι 12 οι ξένοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και το δικαίωμα των ομάδων είναι μέχρι τους 17. Αντιλαμβάνεται κανείς πως πέντε μεταγραφές δεν θα είναι αρκετές για την επόμενη χρονιά.

Χρειάζόμαστε 7-8 κινήσεις παικτών πρωτοκλασάτων/εντεκαδάτων. Ίσως και να λέμε λίγες… Οπότε για να γίνει αυτό θα πρέπει να λυθεί η συνεργασία με παίκτες που διατηρούν συμβόλαια για την επόμενη χρονιά. Ο Μπάρκερ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αποχωρεί και δεν θα είναι μόνο αυτός.

Ο προγραμματισμός έχει ήδη αρχίσει και θα πρέπει να αναμένουμε ένα γεμάτο μεταγραφικό καλοκαίρι, με την ελπίδα και την ευχή πως η ομάδα θα είναι έτοιμη και όσο το δυνατόν πιο πλήρης μέχρι το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, στην Ευρώπη.