Home TOP NEWS Καταγράφηκαν σε κλειστά κυκλώματα οι κινήσεις του δράστη της βομβιστικής επίθεσης στο...

Καταγράφηκαν σε κλειστά κυκλώματα οι κινήσεις του δράστη της βομβιστικής επίθεσης στο ΣΥ.ΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Λεμεσό

Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για εντοπισμό του δράστη ή των δραστών για την βομβιστική επίθεση στο ΣΥ.ΦΙ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον σύλλογο «Πρόοδος», στον Άγιο Ιωάννη, στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση φαίνεται ότι, οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής. Φυσικά το έργο των αρχών γίνεται δύσκολο καθώς ο δράστης την ώρα που έπραξε το “έργο” του φορούσε κουκούλα και είχε καλυμμένο το πρόσωπο του, ωστόσο οι Αστυνομικές αρχές είναι αισιόδοξες ότι θα τον εντοπίσουν.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν εικόνες και από άλλα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, ενώ εξετάζονται διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τη σκηνή. Συνεχίζεται επίσης η λήψη καταθέσεων και έχουν κληθεί αρκετά άτομα για ανάκριση.

Η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο σύλλογο, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Να σημειώσουμε τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, ούτε οι διαχειριστές του χώρου εξέφρασαν οποιαδήποτε υποψία εναντίον οποιουδήποτε.