Home TOP NEWS Να είμαστε ρεαλιστές, να ζητάμε το αδύνατο… άλλη όμως η προτεραιότητα!

Να είμαστε ρεαλιστές, να ζητάμε το αδύνατο… άλλη όμως η προτεραιότητα!

Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε… το φετινό Ευρωπαϊκό μας ταξίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο και για να προκύψει είσοδος στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ θα πρέπει να μας χαμογελάσει και η τύχη στις κληρώσεις.


Παγίδες υπάρχουν ακόμα και στον 2ο προκριματικό γύρο, στον 3ο προκριματικό οι πιθανότητες μας για μία κλήρωση με βατή αντίπαλο μειώνονται ενώ στα πλέι οφ, αν φτάσουμε μέχρι εκεί, οι πιθανοτητες για αντίπαλο η οποία θα είναι στα μέτρα μας είναι περιορισμένες.

Αυτή είναι μία πρώτη εικόνα με τις ομάδες που θα είναι στους δυνατούς στα πλέι-οφ:

Κανείς βεβαίως δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε, θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση μας, όμως θεωρούμε πως η σκέψη όλων θα πρέπει να είναι από την αρχή επικεντρωμένη στο πως η ομάδα θα μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα, με πληρότητα και ποιότητα, για να μπορέσει να το διεκδικήσει.

Διότι αν το δούμε ρεαλιστικά, οι πιθανότητες να είμαστε και φέτος στους ομίλους δεν είναι πολλές. Και πιθανολογούμε πως και η προετοιμασία μας θα είναι με τέτοιο τρόπο δομημένη αυτό το καλοκαίρι, με βαρύτητα στη σεζόν σε βάθος και όχι για την πλήρη μας ετοιμότητα στους πρώτους επίσημους αγώνες.

Χρίστος Ανδρονίκου