Home TOP NEWS Ο Παπασταύρου έριξε το μπαλάκι στο γήπεδο του Σωματείου!

Ο Παπασταύρου έριξε το μπαλάκι στο γήπεδο του Σωματείου!

Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις που θα προκύπτουν τις επόμενες μέρες στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλα τα μέτωπα, κυρίως και μετά την χθεσινή “βόμβα” του Σταύρου Παπασταύρου, για παραίτηση του από την Προεδρία της Εταιρείας του συλλόγου θα είναι καταιγιστικές.


Με την χθεσινή στάση του κ. Παπασταύρου, ουσιαστικά ήρθε να ρίξει ξεκάθαρα το μπαλάκι στο Σωματείο το οποίο καλείται σε αυτή την δεδομένη φάση να βγάλει τα “κάστανα από την φωτιά” και να βρεί τον τρόπο, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα και να αρχίσει το “χτίσιμο” του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πάντως υπάρχουν κάποιες σκιές στις οποίες είτε η μία πλευρά (Σωματείο), είτε η άλλη (Εταιρεία) πρέπει να ρίξουν “φως” και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο Σταύρος Παπασταύρου τράβηξε αυτή την κόκκινη γραμμή για να ασκήσει περισσότερη πίεση στο Σωματείο; ή πήρε αυτή την απόφαση γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για διάλογο;

Είναι ερωτήματα που δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα. Πάντως το Σωματείο, μετά τις εξελίξεις με τον Σταύρο Παπασταύρου, έχει ένα βουνό να ανέβει και διάφορα ζητήματα ή ερωτήματα καλύτερα που πρέπει να απαντήσει. Αν μπορεί να διαχειριστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και να ψάξει επενδυτή; Αν μπορεί να διαχειριστεί το κομμάτι της εταιρείας; Όλα αυτά λογικά θα τεθούν στο τραπέζι της σημερινής συνεδρίας, όμως όποια κι αν είναι η απόφαση ή αποφάσεις θα πρέπει να περάσουν κι από την ΓΣ και τα μέλη του συλλόγου.

Σίγουρα οι μέρες που διέπει όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι κρίσιμες και όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να βρουν τους τρόπους όποιοι κι αν είναι αυτοί ο Σύλλογος να περάσει στην επόμενη μέρα και να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατός γίνεται.