Home TOP NEWS Οι αριθμοί δείχνουν ότι χρειάζεται σωστή και ποιοτική ενίσχυση!

Οι αριθμοί δείχνουν ότι χρειάζεται σωστή και ποιοτική ενίσχυση!


Την σεζόν 2019/20 και την αμέσως επόμενη 2020/21 γράφαμε και μιλούσαμε για την σωστή λειτουργία της άμυνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ότι, είναι φτιαγμένη από “ατσάλι” καθώς δύσκολα δεχόταν γκολ, ενώ και τις δύο χρονιές που αναφέραμε δέχθηκε συνολικά 30 γκολ, 13 και 17 αντίστοιχα.

Οι τελευταίες δύο χρονιές πραγματικά δεν μοιάζουν καθόλου με αυτό που μας συνήθισε η ΟΜΟΝΟΙΑ όταν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση την χρονιά που διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω Covid και την αμέσως επόμενη που πανηγυρίσαμε το 21ο μας πρωτάθλημα.

Δύο σεζόν που σώθηκαν πραγματικά την “δωδεκάτη” με την κατάκτηση του κυπέλλου, φανέρωσαν το πρόβλημα μας στο αμυντικό τρίτο και οι αριθμοί φανερώνουν αυτοί δείχνουν ότι ένας από τους παράγοντες που τα πράγματα δεν πήγαν καλά τις τελευταίες και η ομάδα μας τερμάτισε στην 7η και 6η θέση αντίστοιχα.

Τα συνολικά 80 γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας, 38(2021/22) και 42(2022/23) είναι ένας αριθμός που δείχνει ότι η ανασταλτική λειτουργία της δεν ήταν καθόλου καλή και για να γίνει ξανά η άμυνα μας “γράνιτης” θα χρειαστεί σωστή και ποιοτική ενίσχυση στις συγκεκριμένες γραμμές.

Ήδη από την ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελεί παρελθόν ο Γιούστε κι αναμένουμε να δούμε ποιος θα επιλεγεί να έρθει στην θέση του. Απ’ εκεί και πέρα πίσω στην άμυνα έχουμε τους Λέτσιακς, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Πάρη Ψάλτη, Νικόλα Παναγιώτου και τον νεαρό Κωνσταντίνο Βενιζέλου. Όλοι πλην του Βενιζέλου(έληξε στις 31 μαίου) διατηρούν συμβόλαιο δεν ξέρουμε αν κάποιοι θα παραμείνουν στο “Ηλίας Πούλλος”, όμως και να παραμείνουν θα πρέπει ο Σωφρόνης Αυγουστή να τους βγάλει τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσει να διορθωθεί το αμυντικό πρόβλημα.