Home TOP NEWS Οριστικά από τον 2ο προκριματικό – Εξαιρετικά δύσκολος ο φετινός Ευρωπαϊκός μας...

Οριστικά από τον 2ο προκριματικό – Εξαιρετικά δύσκολος ο φετινός Ευρωπαϊκός μας δρόμος


Δεν έγινε τελικά το… μικρό θαύμα στην Ισπανία, δηλαδή να ευνοήσουν τα αποτελέσματα συγκεκριμένων  αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής της Λα Λίγκα, ώστε να τερματίσει η Σεβίλλη στην 7η θέση, κάτι που θα μας έστελνε απευθείας στο 3ο προκριματικό.

Έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ήδη τοποθετηθεί οριστικά στο γκρουπ των δυνατών και θα περιμένει την κλήρωση της  21ης Ιουνίου για να μάθει την πρώτη της αντίπαλο στην Ευρώπη. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος επίσημος μας Ευρωπαϊκός αγώνας θα γίνει στις 27 Ιουλίου.

Αυτά λίγο πολύ ήταν γνωστά. Το δεδομένο ωστόσο που προκύπτει σήμερα είναι πως, αν προκριθούμε από τον πρώτο μας αντίπαλο, στον 3ο προκριματικό θα είμαστε στους αδύναμους. Για να τοποθετηθούμε στους δυνατούς θα πρέπει 5 ομάδες με υψηλότερη βαθμολογία από τη δική μας, να αποκλειστούν προηγουμένως. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο αν κοιτάξει κανείς ποιες είναι οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς στη βαθμολογία στον 2ο προκριματικό.

Οπότε ο δρόμος μας στην Ευρώπη φέτος θα είναι εξαιρετικά δύσκολος και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Όχι μόνο η ομάδα, αγωνιστικά, αλλά και ο κόσμος ο οποίος πρέπει να γνωρίζει πως θα πρέπει να γίνουν διαδοχικές υπερβάσεις για να βρεθούμε ξανά στους ομίλους.

Αυτό το Σαββατοκυρίακο θα ξεκαθαρίσουν αρκετές θέσεις οι οποίες είναι ακόμη κενές στον πίνακα με τους πιθανούς μας αντιπάλους στον 2ο προκριματικό, οι οποίοι προς το παρόν είναι σίγουρα οι πιο κάτω:

*με αστεράκι οι ομάδες που παίζουν στον 1ο προκριματικό

Για να τοποθετηθούμε στο γκρουπ των δυνατών στον 3ο προκριματικό, θα πρέπει 5 ομάδες με πιο ψηλή βαθμολογία από εμάς, να αποκλειστούν στον 2ο προκριματικό.

Δείτε ποιες είναι τοποθετημένες πάνω από εμάς στον 2ο προκριματικό.

Και με τις πιθανότητες να βρισκόμαστε στους αδύναμους στον 3ο προκριματικό, δείτε πιθανούς αντιπάλους εκεί:

Για την ώρα θα περιμένουμε την κλήρωση η οποία θα γίνει σε δύο εβδομάδες για να γνωρίζουμε το πρώτο μας Ευρωπαϊκό εμπόδιο.