Home TOP NEWS Περιμένουν έναν καλύτερο Καρίμ τη νέα σεζόν!

Περιμένουν έναν καλύτερο Καρίμ τη νέα σεζόν!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Ιρανό ποδοσφαιριστή να ηγείται και πάλι της επιθετικής γραμμής.


Με το πρωτοάκουσμα της μεταγραφής του το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι κράτησαν μικρό καλάθι και είχαν τους ενδοιασμούς τους για την επιλογή του Ιρανού, όμως όσο περνούσε ο καιρός ο Καρίμ φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο ποδοσφαιριστής βοήθησε με τα γκολ του να έρθει η πρόκριση επί του Αποέλ, ενώ στον μεγάλο τελικό από το πόδι του ήρθε το μοναδικό γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το οποίο χάρισε στο “τριφύλλι” την κούπα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Περιμένουν λοιπόν άπαντες ότι με την σωστή καθοδήγηση από τον Σωφρόνη Αυγουστή στην προετοιμασία, αλλά και με την επιλογή ποδοσφαιριστών στο μεσοεπιθετικό τρίτο οι οποίοι θα αγωνίζονται γύρο του, ο Καρίμ να ανεβάσει κι άλλο την απόδοση του και να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε Κύπρο και Ευρώπη.

Την φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Καρίμ κατάφερε να δει 10 φορές δίχτυα, ενώ σέρβιρε 6 φορές γκολ σε συμποδοσφαιριστές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, υπήρχε και ένα διαστήμα που ο Ιρανός απουσίασε για το Παγκόσμιο Κύπελλο.