Home TOP NEWS Πλησιάζει η ανακοίνωση για τον εκλεκτό ώστε να μπούμε στην επόμενη μέρα

Πλησιάζει η ανακοίνωση για τον εκλεκτό ώστε να μπούμε στην επόμενη μέρα


Η περίπτωση του Μάρκο Πετσαϊουόλι όντως είχε απασχολήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν αυτός με τον οποίο η ομάδα ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία ωστόσο σήμερα το όνομα του Γερμανού τεχνικού διευθυντή έπαψε να υφίσταται.

Μας εν ημέρωσε πριν κάποιες μέρες ο αναπληρωτής πρόεδρος, Δημήτρης Γρηγόρη, λέγοντας ότι η ομάδα έχει σήμερα τρεις υποψήφιους για το συγκεκριμένο πόστο και πως είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί το ζήτημα.

Και μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να αναμένουμε την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον άνθρωπος που έχει επιλεγεί ώστε να ξεκινήσει, με αυτόν συμμέτοχο, ο προγραμματισμός.

Για την ώρα τίποτα δεν διαρρέει σε ότι αφορά τα στοιχεία που τον συνοδεύουν. Ούτε ηλικία γνωρίζουμε, ούτε και Εθνικότητα, πόσο μάλλον το όνομα. Αν και από την προσπάθεια που έγινε με τον Γερμανό τους προηγούμενους μήνες μπορεί να βγει συμπέρασμα ως προς το που προσανατολίζεται η διοίκηση.

Δεν θα αργήσει λοιπόν η γνωστοποίηση της συμφωνίας και αυτός που έρχεται, μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή και το επιτελείο του, θα κληθούν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επόμενη μέρα και το κεφάλι θα είναι στραμμένο ψηλά αφού εκεί θα στοχεύσουμε.