Home TOP NEWS Πολλές και ποιοτικές προσθήκες, χωρίς περιθώριο λάθους

Πολλές και ποιοτικές προσθήκες, χωρίς περιθώριο λάθους


Περιθώρια για λάθη στο φετινό προγραμματισμό δεν υπάρχουν. Οι δύο τελευταίες χρονιές έδειξαν πως αν δεν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει, αν το ρόστερ παρουσιάσει ελλείψεις μέσα στη χρονιά, τότε είναι αδύνατον να μπορέσεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Και φάνηκε πως, ενώ οι ομάδες δυνάμωσαν κι ότι το πρωτάθλημα έγινε πολύ πιο ανταγωνιστικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε πίσω, ασχέτως αν εδώ και δύο χρόνια διασώζεται μέσω κυπέλλου.

Οι διαφορές τώρα πρέπει να καλυφθούν. Κι αυτό θα γίνει μέσω της ενίσχυσης της μεταγραφικής. Για να αλλάξει όψη αγωνιστικα η ομάδα θα πρέπει να γίνουν πολλές και ποιοτικές προσθήκες.

Παίκτες χρειαζόμαστε σε όλες τις θέσεις ενώ σε λιγότερο από 3 εβδομάδες η ομάδα θα ξεκινήσει τη φετινή της προετοιμασία.

Με τα δεδομένα στο ρόστερ μας σήμερα, κρίνουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται έναν επιθετικό δεινό σκόρερ, τρεις ακραίους μεσοεπιθετικούς, έναν μέσο, έναν ή δύο κεντρικούς αμυντικούς, αριστερό και δεξί μπακ.

Δηλαδή ο μίνιμουμ αριθμό ποδοσφαιριστών που είναι απαραίτητο να αποκτηθεί είναι 8. Και επαναλαμβάνουμε πως περιθώρια για λάθη φέτος δεν υπάρχουν. Επίσης πρέπει να τονιστεί πως τα πράγματα τώρα πιέζουν περισσότερο διότι δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο χρόνου για να κινηθούμε.