Home TOP NEWS «Ψήνονται» οι επόμενοι – Οι εννέα νεαροί που συμμετέχουν στις προπονήσεις

«Ψήνονται» οι επόμενοι – Οι εννέα νεαροί που συμμετέχουν στις προπονήσεις


Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε χθες, με κάμποσες απουσίες, την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι διεθνείς επιστρέφουν εντός της εβδομάδας ενώ είναι και οι δύο που ήταν σε διαδικασία αποθεραπείας το προηγούμενο διάστημα, Παναγιώτου και Ψάλτης, εκτός. Ο Κακουλλής άρχισε κανονικά την προετοιμασία αφού ξεπέρασε το μικροπρόβλημα στους προσαγωγούς.

Είδαμε χθες τις πρώτες εικόνες από την προπόνηση, και σε αυτές διακρίνονται πολλοί νεαροί οι οποίοι άρχισαν με τη πρώτη ομάδα. Βέβαια δεν θα ακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Αρκετοί εξ αυτών προπονήθηκαν ξανά με την πρώτη ομάδα, μερικοί έκαναν μάλιστα ήδη το ντεμπούτο τους ενώ υπάρχουν και κάποια άλλα παιδιά που τώρα παίρνουν την πρώτη γεύση.

Οι δανεικοί στη ΜΕΑΠ Ασημένος και Χρίστου επέστρεψαν.

Στις προπονήσεις λοιπόν αυτές τις μέρες συμμετέχουν οι  Κωνσταντίνος Παντελή (αμυντικός), Ασημένος (μέσος), Κωνσταντίνος Χρίστου (μεσοεπιθετικός), Νικόλας Κυριακίδης (δεξί μπακ), Ταξίν Οζλέρ (ακραίος επιθετικός), Αλέξανδρος Καιάφας (αμυντικός), Παναγιώτης Ανδρέου (μέσος), Ανδρέας Χρίστου (μεσοεπιθετικός) και Δημήτρης Σπυριδάκης (επιθετικός).