Home TOP NEWS Σε πέντε εβδομάδες και κάτι…!

Σε πέντε εβδομάδες και κάτι…!


Σε 38 μέρες ακριβώς, δίνουμε τον πρώτο μας επίσημο αγώνα, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν και οι πρώτες συγκεντρώσεις για εργομετρικά, προτού οι ποδοσφαιριστές αρχίσουν την προετοιμασία τους.

Δουλεία σίγουρα γίνεται ήδη στο κομμάτι του προγραμματισμού, παρά το ότι ακόμη δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση/ανακοίνωση για μεταγραφή.

Ήδη άρχισαν να γράφονται τα πρώτα ονόματα για τα οποία υπάρχουν οι πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της ομάδας. Ο Γιάνσον είναι εδώ και μαζί με τον Σωφρόνη και τον Σίμο συνεργάζονται και θέλουν να επιλέξουν τους καταλληλότερους για να εμπλουτίσουν το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Μπορεί διοικητικά να υπάρχει αυτή τη στιγμή μία σοβαρή εκκρεμότητα, η οποία κρατάει όλους μας σε αγωνία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχουν σταματήσει οι διεργασίες για να ενισχυθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο μεταγραφικό κομμάτι θα γίνουν και εκφράζεται αισιοδοξία ότι φέτος θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι όταν πρέπει για να διεδκικήσουμε τους στόχους μας.