Home TOP NEWS Συμπόρευση με… στόχο μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ!

Συμπόρευση με… στόχο μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ!

Σωματείο και Σταύρος Παπασταυρού (Εταιρεία) ήρθαν τελικά να τελικά να συμφωνήσουν και εφόσον η συμφωνία εγκριθεί ατην ΓΣ σε δύο βδομάδες τότε οι δύο πλευρές θα βαδίζουν μαζί για τα επόμενα χρόνια στον ίδιο δρόμο.


Πάντως η πρώτη ανάγνωση της ανακοίνωσης του Σωματείου για την επίτευξη της συμφωνίας, δημιουργεί αυτομάτως ένα κλίμα αισιοδοξίας και ικανοποίησης σε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τα πιο σημαντικά κομμάτια της εν λόγω ανακοίνωσης είναι, φυσικά αυτό που λέει ότι,  αποφασίστηκε όπως προταθεί στα μέλη του Σωματείου να εγκρίνουν τη συμφωνία, κάτι που δείχνει την ετοιμότητα και την θέληση όλων να δουλέψουν για το κοινό καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επίσης το δεύτερο και ακόμη πιο σημαντικό όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση του Σωματείου είναι ότι, μέσα από την συμφωνία που έχει επιτευχθεί θα τεθούν οι βάσεις για την περαιτέρω ενδυνάμωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και δημιουργεί εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον.

Η πλευρά της Εταιρείας με την ενεργοποιήση της συμφωνίας είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να μεγαλώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ με πράγματα που έχει εξαγγείλει το προηγούμενο διάστημα, όμως για να υλοιποιηθούν αυτά θα χρειαστεί η κοινή συμπόρευση και συνεργασία με το Σωματείο και όλοι μαζί να στοχεύσουν για μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ.