Home TOP NEWS Θέλει παίκτη ηγέτη για να σουλουπώσει την άμυνα!

Θέλει παίκτη ηγέτη για να σουλουπώσει την άμυνα!

Στις δύο συνεχόμενες σεζόν που η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα στο Κυπριακό πρωτάθλημα είχε πραγματικά άμυνα “γρανίτη” και δύσκολα δεχόταν γκολ από τους αντιπάλους της.


Τις τελευταιές δύο χρονιές οι οποίες δεν ήταν και οι καλύτερες για την ομάδα μας παρά την κατάκτηση του κυπέλλου φάνηκε ότι υπήρχε θέμα στο αμυντικό τρίτο και την αλήθεια την λένε και οι αριθμοί (Διαβάστε εδώ).

Συνεπώς ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του ψάχνουν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο εκείνο τον ποδοσφαιριστή που θα χρηστεί ως ηγέτης της αμυντικής γραμμής και θα κατάφερει να την “σουλουπώσει” ξανά.

Ο Κύπριος κόουτς ξέρει λοιπόν πολύ καλύτερα τα δεδομένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα επιδιώξει με την επιλογή του ποδοσφαιριστή να διορθώσει και ανεβάσει την πράσινη άμυνα σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί τόσο στις ευρωπαϊκές προκλήσεις, όσο και στο πρωτάθλημα.

Τα συνολικά 80 γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας σε δύο σεζόν, 38(2021/22) και 42(2022/23) είναι πάρα πολλά και φωνάζουν ότι η άμυνα χρειάζεται τον ηγέτη της.