Home TOP NEWS Το κεφάλαιο Κίτσος να μην γίνει ένα νέο μεταγραφικό σήριαλ

Το κεφάλαιο Κίτσος να μην γίνει ένα νέο μεταγραφικό σήριαλ


Ο δανεισμός του Φώτη Κίτσου ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα του Μάη με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπου ανήκουν και τα δικαιώματα του Ελλαδίτη ακραίου μπακ.

Ο Κίτσος στο διάστημα πάντως που φόρεσε την πράσινη φανέλα κατάφερε να πείσει όλους όσους εργάζονται στο “Ηλίας Πούλλος”, ενώ είναι και επιθυμία του κόσμου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο το τριφύλλι στο στήθος.

Πάντως είναι δεδομένο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει την προσπάθεια της να φέρει και πάλι στην Κύπρο το νεαρό Ελλαδίτη αμυντικό, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να συναινέση και ο Ολυμπιακός Πειραιώς, με την μπάλα να βρίσκεται στα πόδια του, καθώς στο πράσινο στρατόπεδο εξέφρεσαν την επιθυμία τους για τον ποδοσφαιριστή.

Από την στιγμή που το κεφάλαιο αποχωρήσεις πλησιάζει να κλείσει, το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά και θα γνωρίζουμε κι αν ο Φώτης Κίτσος θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να είναι κάτοικος “Ηλίας Πούλλος”

Σε καμία περίπτωση η παραμονή ή όχι του ποδοσφαιριστή δεν θα πρέπει να γίνει ένα νέο σήριαλ όπως έγινε με Ατιέμγουεν, Λοβέρα, Ακιντόλα, Λάμκελ  που θα κρατήσει στάσιμο τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Είναι δεδομένο ότι, από την στιγμή που ο Ελλαδίτης έπεισε με τις εμφανίσεις του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Ολυμπιακός Πειραιώς θα παίξει και το τελευταίο του χαρτί για τον ποδοσφαιριστή γι’ αυτό και η περίπτωση δεν θα είναι καθόλου εύκολη.