Home TOP NEWS Αργυρίδης: “Μετά το τέλος της συνέλευσης πρέπει να επικρατήσει μία φωνή για...

Αργυρίδης: “Μετά το τέλος της συνέλευσης πρέπει να επικρατήσει μία φωνή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όλοι να πάμε για μία δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ”

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Πρόεδρος του σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Αργυρίδης για τη σημερινή Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί η νέα συμφωνία με τον Σταύρο Παπασταύρου».


Οι τοποθετήσεις του:

Αρχικά: «Η νέα συμφωνία θα οδηγήσει την Ομόνοια σε νέα εποχή, γύρω στα 400 μέλη αναμένεται να είναι παρών στη συνέλευση. Καλούμε όλα τα μέλη να είναι παρών, είναι σημαντική μέρα, να εγκρίνουμε τη συμφωνία και να πάμε παρακάτω. Η συνέλευση είναι έκτακτη για τη συμφωνία, για να μπορέσει να επικυρωθεί η συμφωνία βάση του καταστατικού. Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση στα μέλη, θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις, όλες τις διευκρινήσεις που θέλουν. Δεν θα φύγουμε από εκεί αν δεν λύσουμε όλες τις απορίες των μελών. Πρέπει να εξηγηθεί η συμφωνία στα μέλη ξεκάθαρα για να εγκριθεί μετά η συμφωνία. Θέλουμε ένα 50% για να εγκριθεί η συμφωνία, αλλά θέλουμε ένα πιο μεγάλο ποσό για να είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον κ. Παπασταύρου: «Ο κ. Παπασταύρου είναι μέλος της Ομόνοιας και μπορεί να είναι εκεί. Θα είναι στη συνέλευση. Αν έχει ο κόσμος απορίες θα μπορεί να τις απαντήσει και ο κ. Παπασταύρου. Χθες είδαμε μαζί και το φιλικό, μιλήσαμε με τον κόσμο, είχε αρκετούς εκεί και ήταν μια πολύ ωραία βραδιά».

Τι προνοεί η συμφωνία: «Γενικά μπορώ να πω ότι είναι μια συμφωνία που διασφαλίζει από τη μια τη βιωσιμότητα του σωματείου, διασφαλίζεται η ανταγωνιστικότητα της ομάδας για να πρωταγωνιστήσει. Η συμφωνία είναι υπό αορίστου χρόνου, έτσι έχει ευκαιρία ο κ. Παπασταύρου να κάνει τις επενδύσεις που θέλει. Μπορεί και ο ίδιος να πωλήσει τις μετοχές μετέπειτα με βάση τους όρους της συμφωνίας που θα υπάρχει».

«Μετά το τέλος της συνέλευσης πρέπει να επικρατήσει μία φωνή για την Ομόνοια, όλοι να πάμε για μία δυνατή Ομόνοια σε όλα τα αθλήματα, με σωστούς προϋπολογισμούς, χωρίς να δημιουργούμε ελλείματα και να έχουμε ανταγωνιστικές ομάδες».

Για το γηπεδικό θέμα: «Αντιλαμβάνεστε το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε τη συμφωνία, μετά ο πρόεδρος θα κάνει τις δηλώσεις που πρέπει και θα ανακοινώσει το πρόγραμμα του. Αυτά τα πράγματα θα πάρουν τον χρόνο τους, ας μην προτρέχουμε, ας επικεντρωθούμε στην έγκριση. Θα εξηγήσουμε τα πάντα στα μέλη».

Για τη συμφωνία αορίστου χρόνου πως ερμηνεύεται: «Ο λόγος που μπήκε το αορίστου χρόνου είναι για να δοθεί χρόνος στον κ. Παπασταύρου να κάνει αυτά που θέλει και ο ίδιος. Φυσικά μετέπειτα μπορεί και ο ίδιος να πωλήσει τις μετοχές του σε άλλο πρόσωπο, μεταφορά σε συγγενικό πρόσωπο. Υπάρχουν και όροι τερματισμού, το ιδιοκτησιακό καθεστώς ανήκει στο σωματείο, υπάρχουν όροι που αν παραβιαστούν θα τερματιστεί η συνεργασία. Υπάρχει και ο όρος που μπορεί το σωματείο να πάρει την ομάδα με κάποια λεφτά. Όμως αντιλαμβάνεστε ότι ο στόχος μας δεν είναι ο τερματισμός της συνεργασίας αλλά κάθε άλλο, να έχουμε μια καλή συνεργασία που θα οδηγήσει την Ομόνοια σε μεγάλες επιτυχίες».