Home TOP NEWS Έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο να καλύψουμε!

Έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο να καλύψουμε!

Η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα με 2-0 από τον Άρη και μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι, η νίκη για τον Λεμεσιανό σύλλογο ήρθε με σχετική ευκολία, αφού το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή, αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του Καρίμ, σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σωστά ή να διεκδικήσει κάτι απέναντι από τους περσινούς πρωταθλητές.


Είναι γεγονός ότι ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή του αγώνα μπήκε δυνατά, ήταν η ομάδα που έδειξε να πατάει καλύτερα, την περισσότερη ώρα οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους, ωστόσο στο τέλος της ημέρας έμεινε μόνο στην προσπάθεια και δίκαια γνώρισε την ήττα με την οποία χάθηκε ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή είναι γεγονός ότι, ήθελε κάτι από το παιχνίδι για να μπορέσει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις διπλές αναμετρήσεις με την Καμπάλα, ωστόσο δεν μπορούσε.

Μπροστά από το αντίπαλο τέρμα η ομάδα έδειχνε να είναι κάπως “χαμένη”, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν μπόρεσε να βγάλει την απαιτούμενη αντίδραση, ενώ φάνηκε η ομάδα να υστερεί σε μεγάλο βάθμο στην δημιουργία και στην ολοκλήρωση φάσεων κάτι που θα πρέπει να διορθώσει άμεσα η τεχνική ηγεσία.

Υπάρχουν φυσικά κάποια ελαφρυντικά για την ομάδα μας όσον αφορά το παιχνίδι με τον Άρη. Ήταν το πρώτο δυνατό παιχνίδι μετά την προετοιμασία και  τα πόδια των ποδοσφαιριστών έδειχναν κάπως βαρετά, ενώ στο μυαλό όλων ήταν και το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Καμπάλα. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Άρη Λεμεσού, ο οποίος μάλιστα προφύλαξε και τέσσερεις βασικές μονάδες του, αφού και οι πρωταθλητές έχουν σημαντικό Ευρωπαϊκό αγώνα με την Μπάτε Μπορίσοβ.

Σίγουρα είναι νωρίς να αρχίσουμε να κρίνουμε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα είναι ακόμη στο στάδιο του μονταρισμάτος και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος να αρχίσει να παίρνει στροφές και να φτάσει στα επιθυμητά στάδια που θέλει να την βλέπει ο προπονητής και ο κόσμος.

Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγεί από το ψεσινό παιχνίδι, είναι ότι τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή και στο ίδιο στάδιο, ωστόσο φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο κι αυτό είναι κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα ότι, για να ανταγωνιστούμε ομάδες που τερμάτισαν πάνω από την δική μας στην πρώτη εξάδα, έχουμε ακόμη μπόλικο δρόμο να καλύψουμε σε όλα τα επίπεδα.