Home TOP NEWS Επιστρέφει στην βάση της η ομάδα και… βλέπει Άρη και μετά Καμπάλα!

Επιστρέφει στην βάση της η ομάδα και… βλέπει Άρη και μετά Καμπάλα!

Φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας μας στo Κίελτσε της Πολωνίας και η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αρχίσει να ετοιμάζει τις αποσκευές της για να έρθει πίσω στην βάση της.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Κύπρο και ουσιαστικά έτσι θα εισέλθει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι του Σούπερ Καπ με τον Άρη που είναι προγραμματισμένο στις 21 Ιουλίου, αλλά και για την πρώτη Ευρωπαϊκή “μάχη” κόντρα στην Καμπάλα που θα γίνει στις 27 του ίδιου μήνα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία σε αυτές τις 12 μέρες που παρέμεινει η ομάδα μας στην Πολωνία να δουλέψουν με όλους τους ποδοσφαιριστές τους και να τους προετοιμάσουν για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια που θα γίνουν σε 5 και σε 11 μέρες από σήμερα.

Επίσης η ομάδα μας έδωσε και τρία φιλικά κατά την παραμονή της στο Κιέλτσε της Πολωνίας στα δύο με Γκόρνικ και Τρένσιν εξήλθε ισόπαλη 0-0 και 1-1 αντίστοιχα, ενώ στο τελευταίο με την Ραντόμιακ επικράτησε με 4-1 έχοντας μάλιστα θετική παρουσία, με τον κόουτς να χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες που προορίζει για τις επίσημες υποχρεώσεις.