Home TOP NEWS Γιατρού: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερτερεί κόντρα στην Καμπάλα”

Γιατρού: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερτερεί κόντρα στην Καμπάλα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ανδρέας Γιατρού μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Αντώνη Κατσαρό!


Ο παλαίμαχος άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ «στάθηκε» στην πρώτη δοκιμασία των «πρασίνων» για το Conference League απέναντι στην Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά:

Για τη δοκιμασία με την Καμπάλα: «Καλείσαι να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υπερτερεί κόντρα στην Καμπάλα, γι αυτό θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε ως σύνολο. Η αλλαγή της Καμπάλα έχει θετικά και αρνητικά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με μερικές προσθήκες που έκανε, δεν χάνει την ομοιογένεια. Θα τα καταφέρουμε, αυτή την αίσθηση έχω».

Χρειάζεται να βελτιώσει πολλά η ΟΜΟΝΟΙΑ; «Έδειξε καλά στοιχεία η ομάδα. Νομίζω ότι εάν δεν τα καταφέραμε με τον Άρη στο φινάλε δεν πειράζει, είδαμε κάποια θετικά στοιχεία. Εκείνο που παρατηρώ είναι ότι οι «πράσινοι» πονούν στη θέση του επιθετικού, εκεί χρειάζεται μία προσθήκη που θα κάνει τη διαφορά. Φάνηκε πως υστερούμε στο γκολ, χρειάζεται το εύκολο τέρμα η Ομόνοια, όπως συμβαίνει τις τελευταίες χρονιές. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να στηριχθείς μόνο στον Κακουλή, χρειάζεσαι άλλη μία μονάδα».

Για τη συμφωνία με τον Παπασταύρου: «Η συμφωνία έφερε την ηρεμία στην ομάδα. Η συμφωνία με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι θετική. Πρέπει οι πάντες να στηρίξουμε τον Παπασταύρου, αλλά και το τεχνικό τιμ. Ο κ. Παπασταύρου είναι σοβαρός άνθρωπος και διάθετει όραμα για την ομάδα. Τον αγάπησε ο κόσμος και αγάπησε εκείνος τους φιλάθλους».

Για τον Γιάνσον: «Ο κ. Παπασταύρου δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Μελετημένες όλες οι προσθήκες, μας έβγαλε εκτός προγράμματος ο τραυματισμός του Εράκοβιτς, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ «πατάει» σε γερές βάσεις, έχοντας θετικό πρόσημο».