Home TOP NEWS Η αναζήτηση για αντί – Εράκοβιτς και… το βάρος στον Μπεζούς!

Η αναζήτηση για αντί – Εράκοβιτς και… το βάρος στον Μπεζούς!

Με τα όσα είδε ο Σωφρόνης Αυγουστή από τον Εράκοβιτς στο πρώτο φιλικό, ίσως να έκανε σκέψεις για να τον χρησιμοποιήσει και ως βασικό στα πρώτα επίσημα παιχνίδια με Άρη αρχικά και Καμπάλα στην συνέχεια.


Η ατυχία όμως “χτύπησε” την πόρτα τόσο στον προπονητή μας, όσο και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, αφού ο τραυματισμός που αποκόμισε στο 10λέπτο του δευτέρου ημιχρόνου στο φιλικό με την Τρένσιν θα τον αναγκάσει να λείψει για 6 με 8 μήνες και τον Κύπριο τεχνικό να ψάχνει για αντικαταστάτη του.

Σίγουρα μέχρι την εξεύρεση του αντί – Εράκοβιτς από την ομάδα προγραμματισμού, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να αναζητήσει μέσα από το υφιστάμενο ρόστερ τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στην θέση του επιτελικού μέσου, άλλωστε ο νέος που θα αποκτηθεί, για να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα θα πρέπει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς το βασικό στάδιο προετοιμασίας τελειώνει σε τρεις μέρες και επίσης σε δύο βδομάδες από σήμερα θα δώσουμε το πρώτο μας Ευρωπαϊκο ματς.

Πάντως μια επιλογή για τον Σωφρόνη Αυγουστή για να καλύψει προσωρινά το κενό που αφήνει ο Εράκοβιτς είναι ο Ρομάν Μπεζούς που τον είδαμε και σε προηγούμενα παιχνίδια να αγωνίζεται σαν “δεκάρι”. Ο Ουκρανός πάντως στα δύο φιλικά που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής έδειξε ότι πατάει καλά και ίσως αποτελέσει τον παίκτη “κλειδί” για τον τεχνικό της ομάδας μας.