Home TOP NEWS Η ομάδα είναι καλά!

Η ομάδα είναι καλά!


Η ήττα από τον Άρη στο Σούπερ Καπ και η απώλεια του πρώτου τίτλου, αν και είναι θεσμός ελάσσονος σημασίας, έφερε μία μικρή δόση στεναχώριας στους ποδοσφαιριστές. Όμως κανείς δεν έμεινε εκεί.

Το τεχνικό τιμ αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, στρώθηκαν από την επομένη στη δουλειά, κρατώντας τα καλά διαστήματα τους από αυτό το δυνατό τεστ πριν την Ευρώπη, ενώ δουλεύουν πάνω σε κάποια σημεία τα οποία χρήζουν βελτίωσης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να δει την ομάδα μεθαύριο να αποφεύγει λάθη στην άμυνα, να γίνεται πολύ πιο δημιουργική ενώ θα χρειαστεί σίγουρα και η αποτελεσματικότητα. Και θα πρέπει να αναμένουμε ότι θα μας παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ κάτι βελτιωμένο στο αμέσως επόμενο και σαφώς πολύ πιο κρίσιμο παιχνιδι.

Πάντως αυτό που βγαίνει μέσα από τις προπονήσεις είναι ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Τώρα αρχίζει να φεύγει το βάρος της προετοιμασίας από τα πόδια των ποδοσφαιριστών και οι μέρες που περνάνε είναι ευεργετικές.

Στόχος στο Αζερμπαϊτζάν είναι η νίκη και η ομάδα είναι ικανή αλλά και σε κατάσταση τέτοια, ώστε να τη φέρει μαζί της πίσω στην Κύπρο.