Home TOP NEWS Κάποιοι νέοι θα ενσωματωθούν στην Πολωνία!

Κάποιοι νέοι θα ενσωματωθούν στην Πολωνία!


Όπως έγινε γνωστόν την περασμένη Πέμπτη (29/6) ο Νόβιτσα Εράκοβιτς είναι η πρώτη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο στην οποία διανύουμε.

Ο Μαυροβούνιος ενσωματώθηκε ήδη με το υπόλοιπο σύνολο και ξεκίνησε τις προπονήσεις μαζί με τους νέους συμποδοσφαιριστές του, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα μπει στο αεροπλάνο για να μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Ο Εράκοβιτς λοιπόν, άνοιξε τον χορό των μεταγραφών και τώρα αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις από την ομάδα προγραμματισμού, αφού υπάρχουν ακόμη θέσεις στο πράσινο ρόστερ που πρέπει να καλυφθούν.

Με τις μέρες λοιπόν, να περνάνε και να πλησιάζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εικάζουμε ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, θα μεταβούν απευθείας στην Πολωνία για να να ενσωματωθούν μαζί με το υπόλοιπο σύνολο.

Στόχος για τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του να έχει ένα γεμάτο ρόστερ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφέρει σε νέους και παλιούς τα θέλω του και την φιλοσοφία που θα ακολουθήσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τα παιχνίδια που θα προηγηθούν σε Κύπρο (Σούπερ Καπ) και Ευρώπη.