Home TOP NEWS Nέα πρόσωπα και κριτήρια επιλογής για τον καταρτισμό και τις αρμοδιότητες

Nέα πρόσωπα και κριτήρια επιλογής για τον καταρτισμό και τις αρμοδιότητες


Έξι νέα πρόσωπα, σε σχέση με το προηγούμενο δεκαπενταμελές, είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου μας.

Πρόκειται για τους Χριστόφορο Χριστοφόρου, Κωνσταντίνο Χριστοφή, Ηράκλη Παντελή, Νάσο Κούκο, Νίκο Μιχαηλίδη και Ανδρέα χαρίτου.

Παρέμειναν στο διοικητικό Συμβούλιο οι Μάριος Αργυρίδης, Χριστόδουλος Κουντουρής, Κώστας Βασιλείου, Νίκος Φιλοθέου, Σωκράτης Ευστρατίου, Λάμπρος Χρίστου, Αντώνης Ζυμαράς, Γιάννα Αργυρού και Πόλυς Πουμπουρής.

Στην επιλογή του συνδυασμού του ο Μάριος Αργυρίδης επιδίωξε την τοποθέτηση νεαρών προσώπων. Ενδεικτικό αυτού το γεγονός ότι 4 από τα μέλη είναι κάτω των 40 ετών. 49 ετών είναι ο μέσος όρος ηλικίας του 15μελούς.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί πως το νέο ΔΣ πλαισώνεται από διακεκριμένους επαγγελματίες στους κλάδους τους. Είναι μέσα πετυχημένοι επιχειρηματίες, ορκωτοί λογιστές αλλά και διευθυντικά στελέχη μεγάλων εταιριών.

Οι αρμοδιότητες στα πόστα καθορίστηκαν με βάση τα προσόντα του κάθ’ ενός και ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν το αντικείμενο του τομέα τους στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Εμείς ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο συμβούλιο του Σωματείου μας και βεβαίως να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει και να οδηγήσει τα τμήματα σε νέες επιτυχίες. Ασφαλώς η προσπάθεια για να καταστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ ένας υγιής οργανισμός σε όλα τα επίπεδα αποτελεί το μεγάλο στοίχημα όλων.