Home TOP NEWS Ο Γιάνσον μίλησε… τώρα να μιλήσουν κι αυτοί στο γήπεδο!

Ο Γιάνσον μίλησε… τώρα να μιλήσουν κι αυτοί στο γήπεδο!

Τέσσερεις μεταγραφές πραγματοποιήσε η ομάδα μας σε αυτή την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ενώ αναμένεται να προκύψουν κι άλλες το επόμενο διάστημα, αφού υπάρχουν θέσεις ακόμη στο ρόστερ που πρέπει να συμπληρωθούν.


Οι Νόβιτσα Εράκοβιτς, Μαρκίνιος Σιπριάνο και Σενού Κουλιμπαλί ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τις “ευλογίες” του Γέσπερ Γιάνσον, ενώ ο Γουίλι Σεμέδο που ήταν προχωρημένη η περίπτωση του για την ομάδα μας, ο Σουηδός Αθλητικός Διευθυντής άναψε το πράσινο φως για να έρθει να φορέσει το “τριφύλλι”.

Πάντως το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ότι, ο Γιάνσον έχει μια ευθύνη περισσότερη στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού όπως διαπιστώσαμε και με τις τέσσερεις μεταγραφές είναι ο άνθρωπος που συστήνει τους “νέους” τόσο προς τον κόσμο, όσο και στα ΜΜΕ.

Είναι γεγονός ότι ο Γιάνσον είπε τα καλύτερα για όλους τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μέχρι σήμερα, αυτό που απομένει είναι οι ποδοσφαιριστές να μιλήσουν κι αυτοί με την σεριά τους στον αγωνιστικό χώρο και να επιβεβαιώσουν τα λόγια του Αθλητικού Διευθυντή.

Ο Γιάνσον στην παρουσία του στην Χάμαρμπι, έδειξε ότι έχει καλό ποδοσφαιρικό μάτι και όλοι ευελπιστούν ότι οι επιλογές που έκανε σε συνεργάσια φυσικά με τους Ταραπουλούζη και Σωφρόνη Αυγουστή θα βγουν στον μέγιστο βαθμό και θα βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της εντός και εκτός συνόρων.