Home TOP NEWS Ο τραυματισμός του Εράκοβιτς του χάλασε τα πλάνα

Ο τραυματισμός του Εράκοβιτς του χάλασε τα πλάνα

Ο τραυματισμός του Νόβιτσα Εράκοβιτς ήρθε πραγματικά απ’ εκεί που δεν το περιμένε κανείς και πλέον έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην ομάδα μας, βαζόντας σε “μπελάδες” τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και τους ανθρώπους του προγραμματισμού, αφού βλέπουν την κλεψύδρα να αδειάζει και τις επίσημες υποχρεώσεις να πλησιάζουν.


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που αγωνίστηκε κόντρα στην Γκόρνικ έδειξε κάποια θετικά στοιχεία και ο Σωφρόνης Αυγουστή έτριβε τα χέρια από ικανοποιήση, αλλά τώρα θα πρέπει να απουσιάσει από το γήπεδο για 6 έως 8 μήνες λόγω ρήξης χιαστών.

Αυτός ο τραυματισμός ήρθε στο χειρότερο σημείο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς τώρα η ομάδα ξεκινούσε να μοντάρεται και την ίδια ώρα ο Κύπριος κόουτς να “χτίζει” τα πλάνα του για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια, με Άρη (Σούπερ Καπ) και Καμπάλα (Ευρώπη), συνεπώς με τα δεδομένα αυτά  τα σχέδια του Σωφρόνη Αυγουστή πήγαν στράφι.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι την εξεύρεση άλλου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Εράκοβιτς θα πρέπει να πάρει άμεσα δράση και να βρει τον αντικαταστάτη του μέσα από το υφιστάμενο ρόστερ, αν και σίγουρα έχει εναλλακτικά σχέδια στο μυαλό του, ωστόσο δεν μπορεί να αγνοήσει αυτήν την αρνητική εξέλιξη.

Επίσης θα πρέπει να ενεργήσει και ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας, Γιέσπερ Γιάνσον, ο οποίος μαζί με το τμήμα σκάουτινγκ βρίσκονται σε περίοδο έντονης δραστηριότητας, καθώς πρέπει να βρουν έναν αντικαταστάτη και να καλύψουν τη θέση του τραυματία.

Παρά ταύτα, η προετοιμασία στην Πολωνία συνεχίζεται, αν και το κλίμα δεν είναι το ίδιο με τις προηγούμενες μέρες μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Εράκοβιτς. Φυσικά όλοι ανεξαιρετώς πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις επίσημες υποχρεώσεις που πλησιάζουν, άλλωστε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ένας παίκτης και έχει την υποχρέωση να εμφανιστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει πράγματα στα παιχνίδια που ακολουθούν.