Home TOP NEWS Post Game: Η πρώτη ανάγνωση με Άρη και το… κρίσιμο ματς με...

Post Game: Η πρώτη ανάγνωση με Άρη και το… κρίσιμο ματς με την Καμπάλα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελαν με κάθε τρόπο να ξεκινήσουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με το “δεξί”, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ, η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα με τους περσινού πρωταθλητές, ηττήθηκε με 2-0 και έτσι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, το πρώτο τρόπαιο της σεζόν έκανε “φτερά”.


Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού, ήταν ένα δυνατό και καλό τεστ, ενόψει του Ευρωπαϊκού παιχνιδιού της ερχόμενης Πέμπτης (27/7) με την Καμπάλα και σίγουρα αν ερχότανε η νίκη και κατ’ επέκταση η κατάκτηση του τροπαίου, θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο να μπορέσει η ομάδα να μπει δυνατά στο νέο πρωτάθλημα και παράλληλα να “μπολιαστεί” με την απαιτούμενη ψυχολογία ενόψει της Ευρώπης.

Φυσικά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, το Σούπερ Καπ πλέον ανήκει στην ιστορία κι αυτή θα γράψει ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χάθηκε, απ’ εδώ και πέρα αυτό που πρέπει να γίνει, είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του να δουν τι πήγε λάθος στο ματς με τον Άρη, να τα διορθώσουν μέσα από τις προπονήσεις και παράλληλα να ανακτήσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών τους.

Από την στιγμή που σε λιγότερο από μια βδομάδα υπάρχει Ευρωπαϊκός αγώνας και μάλιστα πολύ σημαντικός, ο οποίος θα καθορίσει την πορεία της ομάδας μας στην Ευρώπη, αντιλαμβάνεται κανείς ότι, δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή να μείνει με το κεφάλι κάτω ή να πάρει απο κάτω τους ποδοσφαιριστές το αποτέλεσμα με τον Άρη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε έξι βράδια θα πρέπει να παρουσιαστεί στο Αζερμπαϊτζάν και να τα δώσει όλα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να μπορέσει να φθάσει σε ψηλότερο επίπεδο απόδοσης σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη, έτσι ώστε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση, ενόψει και του επαναληπτικού που θα γίνει επτά βράδια μετά στο ΓΣΠ.

Σίγουρα κάποια πράγματα που είδαμε χθες κόντρα στον Άρη Λεμεσού μας προβλημάτισαν ενόψει της συνέχειας και του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα. Η ομάδα θα πρέπει και επιβάλλεται να έχει μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης και να είναι προσηλωμένη στον στόχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά και να αποφεύγει τα λάθη, όπως αυτό του Κουλιμπαλί, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να έρθει το 2-0 και να “σκοτώσει” το παιχνίδι. Στο επιθετικό τρίτο πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικό μπροστά από το αντίπαλο τέρμα. Αν εξαιρέσουμε την φάση με το δοκάρι του Καρίμ Ανσαριφάρντ, οι πλείστες επιθετικές προσπάθειες κόντρα στον Άρη, έμειναν ημιτελές, κάτι που φανέρωσε ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ υστερεί σε κάποιο βαθμό στην δημιουργία και στο τελείωμα φάσεων.

Τώρα άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζουν άμεσα σελίδα, επικεντρώνονται στον επόμενο αντίπαλο που είναι η Καμπάλα και άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο, ελπίζουν και εύχονται ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα διορθώσει αυτά που δεν λειτούργησαν σωστά και σε έξι βραδιά η ομάδα θα παρουσιαστεί καθώς πρέπει για να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που έχει ενώπιον της.