Home TOP NEWS Προετοιμάζεται για το τελευταίο τεστ επί Πολωνικού εδάφους

Προετοιμάζεται για το τελευταίο τεστ επί Πολωνικού εδάφους

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για το τελευταίο της φιλικό τεστ επί Πολωνικού εδάφους, το οποίο θα γίνει αύριο (18:00, live@omonoianews, OFC TV Exclusive) κόντρα στην Ραντόμιακ.


Στα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδι με Γκόρνικ και Τρένσιν τα οποία έληξαν ισόπαλα 0-0 και 1-1 αντίστοιχα, ο Σωφρόνης Αυγουστή πραγματοποιήσε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο σχεδόν σε όλο του το ρόστερ, πλην τους Ψάλτη και Παναγιώτου.

Από την στιγμή που πλησιάζουν οι μέρες για τα επίσημα παιχνίδια, 7 μέχρι το Σούπερ Καπ, και 13 για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι περιμένουμε, ότι ο Κύπριος τεχνικός θα δώσει στο αυριανό φιλικό περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που προορίζονται να αγωνιστούν στα συγκεκριμένα ματς.

Σίγουρα ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα πάνε στις επίσημες υποχρεώσεις στηριζόμενοι στον περσινό βασικό κορμό, αφού οι Μαρκίνιος, Κουλιμπαλί και Σεμέδο έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστούν στην ομάδα και να φτάσουν στα ίδια επίπεδα ετοιμότητας με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Εράκοβτις θα απουσιάζει αύριο, όπως και οι Ψάλτης και Παναγιώτου, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Λοίζου που ένιωθε μικροενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Τρένσιν.