Home TOP NEWS Στα πόδια των ποδοσφαιριστών να αλλάξουν τα πιστεύω του Χάνι

Στα πόδια των ποδοσφαιριστών να αλλάξουν τα πιστεύω του Χάνι

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αποέλ και του Ολυμπιακού Λευκωσίας και νυν της Καμπάλα, Ομάρ Χάνι, παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ομάδα του είναι τυχερή που κληρώθηκε με την ΟΜΟΝΟΙΑ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα περάσει.


Μέχρι την ημέρα του πρώτου αγώνα με τους Αζέρους απομένουν 20 ολόκληρες και γεμάτες μέρες, στις οποίες οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα δουλέψουν σκληρά, έτσι ώστε να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας και να είναι έτοιμοι να ανταπωκριθούν σωστά στην πρώτη Ευρωπαϊκή πρόκληση της χρονιάς που είναι οι διπλές αναμετρήσεις με την Καμπάλα.

Στο ρόστερ της ομάδας μας, όπως γράψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ μας, υπάρχουν ποδοσφαιριστές με εμπειρίες σε τέτοια παιχνίδια και είμαστε σίγουροι ότι αυτοί, μαζί με τους νέους και τους νεαρούς, θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό σύνολο και σε 20 βράδια θα παρουσιαστούν όπως πρέπει απέναντι στην Καμπάλα, για να πάρουν το ζητούμενο που είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Μπορούμε να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια και θεωρούμε ότι είναι στα πόδια τους να αλλάξουν τα πιστεύω του Ιορδανού μεσοαμυντικού της Καμπάλα, Ομάρ Χάνι.

Σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν θα ανεβάσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στον επαναληπτικό το ΓΣΠ θα μοιάζει με “καμίνι” και εκεί θα καταλάβει ο Χάνι, αλλά και ο κάθε ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας, ότι παιχνίδι δεν κάνει μόνο η ομάδα στο τερέν, αλλά και ο Πράσινος ΛΑΟΣ από την κερκίδα.