Home TOP NEWS Στην κρίση του Σωφρόνη Αυγουστή η συμμετοχή του Παναγιωτού!

Στην κρίση του Σωφρόνη Αυγουστή η συμμετοχή του Παναγιωτού!

Λίγες ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα με τον Άρη, στο οποίο η ομάδα μας θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και παράλληλα το 18ο Σούπερ Καπ, διαβάσαμε ξανά την αποστολή της ομάδας μας και είδαμε ότι εκτός έμειναν μόνο οι Εράκοβιτς και Ψάλτης.


Ο Νικόλας Παναγιώτου που ήταν κι αυτός στο ιατρικό δελτίο το προηγούμενο διάστημα συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή από τον Σωφρόνη Αυγουστή, ωστόσο η συμμετοχή θα εξαρτηθεί από τον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος είναι αυτός που κρίνει για τον κάθε ποδοσφαιριστή του, αν είναι έτοιμος ή σε θέση να αγωνιστεί.

Από την στιγμή που ο Κύπριος αμυντικός της ομάδας μας έχασε τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Πολωνία, η λογική λέει ότι δεν θα τον δούμε να ξεκινάει ως βασικός, ίσως αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα να του δώσει κάποια αγωνιστικά λεπτά για να αρχίσει σιγά – σιγά να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό.

Το ίδιο αναμένουμε οτι θα πράξει και με τον Πάρη Ψάλτη όταν θα βρεθεί κι αυτός στην αποστολή, για να αρχίσει κι ο Κύπριος ακραίος μπακ να βρίσκει τα πόδια του, αφού κι αυτός δεν αγωνίστηκε σε κάποιο φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.