Home TOP NEWS Τεράστια η ανταπόκριση, ηχηρό το μήνυμα!

Τεράστια η ανταπόκριση, ηχηρό το μήνυμα!


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και πάλι εντυπωσιακός. Χθες η ομάδα ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεπεράσει τις 7000. Αυτό είναι ενδεικτικό της αγάπης του Πράσινου Λαού για την ομάδα του και την ανταπόκριση του στο κάλεσμα της, για να είναι ξανά στο πλευρό της. Μάλιστα δεν είμαστε πολύ μακριά από το να ξεπεράσουμε το περσινό εντυπωσιακό νούμερο, το οποίο πλησίασε τις 9000.

Και η διοίκηση λαμβάνει το ηχηρό μήνυμα που της στέλνει ο κόσμος. Οι ΟΜΟΝΟΙΑτες θέλουν να δουν φέτος ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο να είναι σε θέση να κατακτήσει το πρωτάθλημα, και κάπως έτσι είναι που… το φωνάζουν, συμβάλλοντας οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια μέσω της αγορά σίζον τίκετ.

Ο Λάος αναγνωρίζει την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται μέχρι τώρα στον προγραμματισμό, όμως περιμένει τις τελευταίες πινελιές οι οποίες θα κάνουν και τη μεγάλη διαφορά.

Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει η ομάδα προγραμματισμού, με επικεφαλής τον Γέσπερ Γιάνσον και τον Παπασταύρου να δηλώνει πρόθυμος να κάνει πράξη τα θέλω τους.