Home TOP NEWS Τι είδαμε από τους Σιπριάνο και Κουλιμπαλί

Τι είδαμε από τους Σιπριάνο και Κουλιμπαλί

Τα φιλικά όπως γράψαμε και σε άλλα άρθρα μας είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και δεν μπορούν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την απόδοση των ποδοσφαιριστών.


Στο χθεσινό φιλικό ο Σωφρόνης Αυγουστή χρησιμοποιήσε για πρώτη φορά και τους άλλους δύο νέους ποδοσφαιριστές της ομάδα μας, τους Μαρκίνιο Σιπριάνο και Σενού Κουλιμπαλί, ο πρώτος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο δεύτερος στο κέντρο της άμυνας, όπως είναι δηλαδή οι φυσικές τους θέσεις.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ έπαιξε για 35λεπτά κι αυτό που ξεχώρισε είναι ικανότητα που έχει με την μπάλα στα πόδια. Δοκίμασε μακρινές μπαλιές στους κενούς χώρους εκεί που έκαναν κινήσεις συμπαίκτες του, ενώ δεν δίστασε σε αρκετές περιπτώσεις να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του και να κάνει ο ίδιος επιθέσεις ανεβαίνοντας ψηλά. Στην πρώτη του παρουσία ο ποδοσφαιριστής φάνηκε άνετος και έδειξε ότι θα βοηθήσει τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό τρίτο.

Όσον αφορά τον Κουλιμπαλί, ο κεντρκός αμυντικός από το Μάλι, είναι ψηλός και έδειξε σε αρκετές περιπτώσεις να το εκμεταλλεύεται αυτό, αφού κατάφερε στο χθεσινό φιλικό να βγει νικητής σε κάποιες εναέριες “μονομαχίες”, ενώ όταν προσπαθούσουν οι αντιπάλοι να βγάλουν επίθεση, ο Αφρικανός μπακ ήταν στο σωστό σημείο και σταματούσε τις επιθετικές τους προσπάθειες.

Το πρώτο δείγμα για τους δύο ποδοσφαιριστές ήταν ενθαρρυντικό, ωστόσο για να φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας θα χρειαστούν κι άλλα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.