Home TOP NEWS Ξεψαχνίζουν τις λίστες για τον αντικαταστάτη του Εράκοβιτς

Ξεψαχνίζουν τις λίστες για τον αντικαταστάτη του Εράκοβιτς

Τα νέα που ήρθαν από την Πολωνία την επόμενη του φιλικού με την Τρένσιν, πράγματικα μας “πάγωσαν” καθώς ο 23χρόνος Μαυροβούνιος μέσος, Νόβιτσα Εράκοβιτς υπέστη ρήξη χιαστών και θα αναγκαστεί να απουσιάσει 6 με 8 μήνες.


Η εξέλιξη αυτή, όπως ήταν λογικό έβαλε τα δύο πόδια των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ένα παπούτσι, αφού τώρα καλούνται να βγουν στο παζάρι και να τρέξουν για την αντικατάσταση του νεαρού μέσου της ομάδας μας.

Γέσπερ Γιάνσον, Σίμος Ταραπουλούζης οι οποίο βρίσκονται στην Πολωνία, σε συννενόηση πάντα με τον Σωφρόνη Αυγουστή ξεψαχνίζουν τις λίστες που έχουν κάνει με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην θέση του Εράκοβιτς και ψάχνουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή που θα έρθει να αντικαταστήσει τον Μαυροβούνιο.

Οι τρεις άνδρες θέλουν ο παίκτης που θα έρθει να έχει τα χαρακτηριστικά που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά και να μπορέσει να κάνει την διαφορά. Δεν θέλουν να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις για την συγκεκριμένη θέση, όμως θα πρέπει να τρέξουν το ζήτημα αυτό για να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πάντως στα πρώτα επίσημα παιχνίδια αναμένεται να δούμε σε ρόλο δεκαριού τον Μπεζούς, αφού όποιο ποδοσφαιριστής και να έρθει σε αυτή την φάση θα χρειαστεί κάποιες προπονήσεις και χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα.