Home TOP NEWS Αναγκασμένη να αλλάξει εικόνα… έρχονται μαζεμένα ντέρμπι!

Αναγκασμένη να αλλάξει εικόνα… έρχονται μαζεμένα ντέρμπι!

Η κακή εμφάνιση και η ισοπαλία με την Καρμιώτισσα δικαιολογημένα έφερε μουρμούρα και έντονο προβληματισμό στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος βλέπει την ομάδα μας να μην μπορεί να βρει αγωνιστική σταθερότητα.


Δυσκολεύτηκε η ομάδα στο Αζερμπαϊτζάν με την Καμπάλα, την “καθάρισε με 4-1 στο ΓΣΠ και μάλιστα με μια καλή εμφάνισ. Στην συνέχεια ακολούθησε η εντός έδρας νίκη με την Μίντιλαντ, για να έρθει στην συνέχεια η βαριά ήττα με 5-1 από τους Δανούς, όλα αυτά στην Ευρώπη.

Τώρα στο πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα έκανε ένα καλό παιχνίδι και επικράτησε με το επιβλητικό 4-0 της Νέας Σαλαμίνας, για να έρθει η κακή εμφάνιση στην δεύτερη αγωνιστική με την Καρμιώτισσα η οποία είχε ως αποτλέσμα να μετρήσουμε και τις πρώτες απώλειες στο πρωτάθλημα.

Σίγουρα όλα αυτά είναι κάτι που δημιουργούν προβληματισμό. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή σε επτά παιχνίδια, τέσσερα στην Ευρώπη, τρία εντός συνόρων δείχνει να έχει κενά και προβλήματα σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην μεσοαμυντική, ενώ ερωτηματικά δημιουργούν και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και ότι δεν μπορεί να βρει αγωνιστική σταθερότητα.

Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα επίσημα ματς που έδωσε φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση κι αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κρυφτεί, ωστόσο μέχρι να γίνουν οι κινήσεις, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να βρει τι πάει λάθος, να διορθώσει τα κακώς έχοντα, έτσι ώστε να παρουσιάζεται καλύτερη η ομάδα μας.

Για την ομάδα μας ακολουθούν τρία μαζεμένα ντέρμπι με Αποέλ, ΑΕΛ και Άρη και αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε αυτά.