Home TOP NEWS Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση…

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση…

Η αποστολή της ομάδας μας έφτασε το βράδυ της Παρασκεύης στην Κύπρο και πλέον όλων η προσοχή έχει στραφεί στο παιχνίδι της ερχόμενη Δευτέρας με αντίπαλο τη Νέα Σαλάμινα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται αυτές τις δύο μέρες να ξεπεράσει το σοκ από την βαριά ήττα από την Μίντιλαντ και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και να προετοιμαστεί όσο πιο καλά γίνεται για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” της Αμμοχώστου στο οποίο επιβάλλεται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Συνεπώς η ομάδα μας, από την στιγμή που έχει μπροστά της μόνο δύο μέρες πριν το επόμενο της παιχνίδι, δεν υπάρχει καθόλου χρόνος, ούτε για ξεκούραση, ούτε και για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να καλείται μέσα στο Σαββατοκυρίακο να βγάλει το πλάνο νίκης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, πέραν από τους μόνιμα απόντες Εράκοβιτς, Ψάλτη και Παναγιώτου, δεν υπάρχει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και περιμένουμε να δούμε τι θα πράξει ο Κύπριος κόουτς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα για να μπορέσει η ομάδα μας να επανέλθει στις επιτυχίες και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.