Home TOP NEWS Δουλειά τετραετίας, ρεκόρ και ανάγκη για συνέχεια

Δουλειά τετραετίας, ρεκόρ και ανάγκη για συνέχεια


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σήμερα στην καλύτερη θέση στην οποία έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία της, σε συγκομιδή βαθμών στην Ευρώπη. Είμαστε στους 12 χιλιάδες πόντους, έχουμε ακόμη παιχνίδι την Πέμπτη, ενδεχόμενη πρόκριση θα μας ανεβάσει ακόμη περισσότερο κι αν καταφέρουμε αυτό που φάνταζε λίγο καιρό προηγουμένως κάτι περισσότερο από δύσκολο, δηλαδή να εισέλθουμε στους ομίλους, τότε θα είναι ακόμα πιο μεγάλη η βελτίωση μας στον σχετικό πίνακα.

Βέβαια για να είμαστε σήμερα στη θέση που βρισκόμαστε έπρεπε να προηγηθούν και οι συνεχόμενες παρουσίες μας στους ομίλους την τελευταία τριετία. Και πλέον η κάθε Ευρωπαϊκή μας συμμετοχή θα έχει πολύ μεγαλύτερη προοπτική. Δεν μιλάμε για φέτος αλλά μελλοντικά.

Και πέρα από τα οικονομικά ωφέλη και τις εμπειρίες, η συγκομιδή βαθμών είναι μάλλον το σπουδαιότερο κέρδος της ομάδας από τις συνεχόμενες της παρουσίες. Κι αυτό δεν πρέπει να το χαραμίσει, δεν πρέπει να το πετάξει. Διότι αν καταγράψουμε απουσίες από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι ωσάν να μην έχουμε κάνει τίποτα.

Οπότε είναι πολύ μεγάλη η ανάγκη να δηλώνει η ομάδα παρούσα στην Ευρώπη και στο μέλλον, από τη μία για να καρπώνεται τους κόπους τόσων χρόνων και από την άλλη, όταν θα αρχίσουν να σβήνονται οι βαθμοί των προηγούμενων χρόνων να ανανεώνονται, ώστε να διατηρήσουμε μία σταθερότητα βαθμολογική στην Ευρώπη.