Home TOP NEWS Ετοιμάζεται για το πρώτο εκτός η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύοντας το πρώτο “διπλό”

Ετοιμάζεται για το πρώτο εκτός η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύοντας το πρώτο “διπλό”


Από χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο (26/8) στο “Στέλιος Κυριακίδης” με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή φρόντισε να αφήσει γρήγορα στην άκρη το τι έγινε στην Δανία που έφερε την ήττα και τον αποκλεισμό από την Μίντιλαντ και την περασμένη Δευτέρα κόντρα στη Νέα Σαλάμινα παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρώταθλημα.

Η ομάδα μας λοιπόν θα κληθεί να “χτίσει” στην πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί των “ερυθρολεύκων” και θα επιδιώξει το Σαββάτο το απόγευμα να συνεχίσει απο εκεί που έμεινε την Δευτέρα για να μπορέσει να πάρει το πρώτο “διπλό” στο πρωτάθλημα.

Το γράψαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, είναι πολύ σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ φύγει από το “Στέλιος Κυριακίδης” με το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα, καθώς αυτό θα δώσει τεράστια ώθηση και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή για τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν με Αποελ και μετά την διακοπή με την ΑΕΛ(εκτός).

Φυσικά κανείς στο “Ηλίας Πούλλος” δεν σκέφτεται τα παιχνίδια της 3ης – 4ης αγωνιστικής, αυτό που βλέπουν είναι αυτό με την Καρμιώτισσα στο οποίο ο στόχος της νίκης παραμένει αδιαπραγμάτευτος, ενώ αν αυτή συνοδευτεί και μια καλή παρουσία θα είναι στα συν.